dilluns, 2 d’octubre del 2017

Eleccions a 1r de primària

Aprofitant el moment històric que s'està vivint a Catalunya, vam aprofitar una situació d'aula, escollir els delegats de la nostra classe, per explicar nous coneixements de l'àrea de medi social.

Els nens i nenes van presentar-se com a candidats i candidates. Podien presentar-se per ser: delegats de curs, d'esports, de pastoral o escola verda. Seguidament, un cop tots i totes van decidir on volien presentar-se, es van confeccionar les paperetes i, cada infant, va tenir l'oportunitat d'exercir el seu dret a vot, com a alumne o alumna de la classe de primer de primària.

Aprofitant l'avinentesa, vam començar a descobrir com es fa un gràfic de barres (matemàtiques) i per què el podem fer servir. Ara, ens trobem en el procés del recompte de dades. Ja sabem qui són els delegats de curs i d'esports. Ara ens falta conèixer els de pastoral i escola verda.

Ens està agradant molt aquesta activitat. Als nens i nenes de primer els encanta tenir noves responsabilitats i, això, els fa sentir importants.

Us deixem un petit recull de fotografies.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada