dimecres, 17 de gener del 2018

20 anys de pluja a Ripoll


Els nens i nenes de primer, al llarg del primer trimestre, es van adonar que l'octubre havia sigut un mes molt poc plujós. Aprofitant l'avinentesa, els pares i l'avi d'en Roger, van venir a l'escola a explicar-nos els últims 20 anys de pluja de Ripoll. Va ser una explicació molt interessant. Els pares d'en Roger van elaborar una exposició molt interessant. I sabeu què? Ho van elaborar a partir dels estudis de l'avi Josep que, com ens van explicar, cada dia mesura la pluja cau a Ripoll, especialment, a Can Traveria.

Vam aprendre moltes coses i també vam posar en pràctica aprenentatges ja adquirits. Ens van fer un munt de preguntes, les quals feien referència als gràfics de barres, que vam estudiar al llarg del primer trimestre, hi vam saber-ho contestar molt i molt bé.

Un munt de gràcies Lídia, Eudald i Josep.



1 comentari:

  1. FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina