dimarts, 27 de febrer del 2018

DEBAT A SISÈ

L'EDUCACIÓ D'ABANS I LA D'ARA

El divendres, a l'hora de tutoria, la classe de sisè vam fer un debat comparant  l'educació d'abans i la d'ara. Primer ens vam informar de com era l'ensenyament tradicional parlant amb els pares i avis. 
El debat va ser molt interessant perquè es van exposar  molts punts de vista i es va notar que els nens i nenes s'ho havien preparat molt bé.
Alguns dels temes que es van debatre van ser:
. Abans es respectaven més els mestres que ara perquè aquests fins i tot arribaven a pegar. Hi havia més disciplina i educació.
. També vam parlar sobre les coses bones i dolentes de les incidències, dels càstigs i d'expulsar alumnes per mal comportament. La nostra conclusió és que cal més disciplina, però que hi ha el risc de que castigar massa al final els alumnes s'acostumen i encara és pitjor. Per exemple si es castigava massa treient l'alumne de la classe al final aquest s'ho prenia com un joc.
. Un aspecte que agrada molt és el fet de fer treballs cooperatius perquè així ens ajudem entre nosaltres i ens fa més fàcil la feina.
. Valorem molt les sortides i colònies perquè ens ajuda a conèixer més entre els companys i aprenem divertidament. Pensem que abans no se'n feien tantes.
. Finalment pensem que l'escola antiga també tenia coses bones igual que la d'ara, però destaquem que actualment es procura motivar i animar molt els alumnes dient coses positives i això ens agrada molt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada